Kersti Reinsalu asus tööle Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse liikme ja finantsjuhina

13. november 2012

Käesolevast nädalast asus Ida-Tallinna juhatuse liikme ja finantsjuhina tööle Kersti Reinsalu. Varem oli ta Eesti Haigekassa juhatuse liige. Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu kinnitas Reinsalu haigla finantsjuhiks oktoobris.

„Olen olnud juba pikalt haigekassas ning minu soov on end rakendada mujal tervishoiusfääris. Loodan, et töö kiiresti arenevas Ida-Tallinna Keskhaiglas pakub rohkelt väljakutseid ning saan igati haiglale kasulik olla,“ sõnas Ida-Tallinna Keskhaigla uus finantsjuht.

Kersti Reinsalu on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna 1990.aastal.

Reinsalu viis aastat kestnud ametiaeg haigekassa juhatuse liikmena lõppes tänavu oktoobris.

Info ja kontakt:
Svea Talving
avalike suhete juht
5012309
 

Tagasi