UNICEFi 2012 Sinilinnu aastapreemia sai Ida-Tallinna Keskhaigla sünnitusosakond

26. november 2012

23. novembril anti Toompeal üle UNICEFi 2012 Sinilinnu aastapreemia Ida-Tallinna Keskhaigla sünnitusosakonnale.

Ida-Tallinna Keskhaigla sünnitusmaja on vanim Eestis. Tipptehnoloogia ja parimad meditsiinilised võimalused pakuvad meie sünnitajatele turvatunnet, personal aitab luua ja toetab ema-lapse hea suhte kujunemist. Rinnaga toitmine ei ole ainult imikueas parima söögi pakkumine, vaid ka ema ja lapse omavaheline suhtlemine. Selles püüame olla peredele toeks. Tuginedes maailma ja eriti Põhjamaade heale kogemusele aitame alustada imetamist sünnituse järel võimalikult vara ning pakume sünnitusjärgset toetust rinnaga toitmise õnnestumiseks. Samm-sammult koos sünnitajatega õppides ja kasvades püüame leida parimaid lahendusi sellel üdini loomulikul, kuid keerukal eluetapil.

2008.aastal sai Ida-Tallinna Keskhaigla Naistekliinik Beebisõbraliku haigla tiitli. Selle tiitli omistamisele eelnes ja jätkub pidevalt töö personaliga, et parandada meie teadmisi ja oskusi patsientidele parima abi osutamiseks, lastele parema tervise kindlustamiseks.

Fotod ja lisainfo toimunud sündmusest leiad Postimehe artiklist.

Tagasi