Ida Tallinna Keskhaiglas algas üleminek uuele infosüsteemile eHealth

28. detsember 2012

Käesoleva aasta lõpust alustas Ida-Tallinna Keskhaigla üleminekut uuele haiglainfosüsteemile eHealth. Seoses muudatustega tehnilisel üleminekul kui ka haigla üldises töökorralduses võib patsientide teenindamine võtta tavapärasest pisut enam aega. Ida-Tallinna Keskhaigla tänab patsiente mõistva suhtumise eest ja soovib kõikidele meeldivat aastavahetust ning head tervist uuel aastal.

Uuele haiglainfosüsteemile üleminekuks on kavandatud ümberkorraldusi nii ambulatoorses kui statsionaarses töös. Tavapäraselt töötab haigla erakorralise meditsiini osakond.

Üleminekuperioodil on ajutiselt suletud patsiendiportaal iPatsient. Patsiendid saavad oma uuringute jm terviseandmeid ajutiselt küsida kabineti töötajalt paberkandjal, haigla registratuurist saab dokumente avalduse alusel.


Haigla teeb omalt poolt kõik, et tagada võimalikult ladus töökorraldus. Samas võib uuele infosüsteemile üleminek põhjustada ajutisi tõrkeid igapäevases töös. Ida-Tallinna Keskhaigla tänab veelkord kõiki patsiente mõistva suhtumise eest.

 

Info ja kontakt:

Svea Talving
avalike suhete juht

tel +372 620 7990

Ida-Tallinna Keskhaigla
 

Tagasi