Tervishoiutöötajad saavad osaleda Euroopa ühisdokumendis tubakavaba maailma kaitseks

2. aprill 2012

Kõigil haigla töötajatel on võimalus anda oma allkiri lisatud veebiaadressil.

Tänavuse Maailma Terviseorganisatsiooni korraldatava tubakavaba päeva raames 31. mail korraldavad Rahvusvaheline Tervist Edendavate Haiglate ja Tervisteenuste Võrgustik  ja Euroopa Tubakavaba Haiglate ja Tervishoiuteenuse Võrgustik tervishoiutöötajate allkirjade kogumise, mille eesmärk on üles näidata tervishoiutöötajate olulist rolli tubakakontrollis ja solidaarsust tubakavaba maailma kujundamisel.

Käesoleva aktsiooni algdokumentideks on TFU PACT ja TFU CHARTER, mis on tõlgitud eesti keelde ja lisatud manusesse. Kõigil tervishoiutöötajatel on võimalik anda allkiri ühisele Euroopa dokumendile, mille saate avada elektroonilisel aadressil http://ensh.gargatek.com/tfu-form.php

Dokumendis tuleb eraldi ruudukeses märgistada:

  • TFU Pakti tunnustamine
  • TFU Harta tunnustamine 
  • Petition ehk avalduse/taotluse tunnustamine.
  • Seejärel  saate sisestada oma andmed ja saata submitina (online versioon TFU veebilehel).

Ühisdokumendi hindamine läbi allkirjastatud arvamusavalduse  toimub on 31. mail 2012.

Info ja kontakt:
Sally Maripuu,
Töökeskkonna teenistuse juhataja
7536
Tiiu Härm
Eesti TEH Võrgustiku rahvuslik koordinaator
6 593 981

 

Tagasi