Oktoobris algab terviseloengute sari elanikkonnale

12. september 2012

Ida-Tallinna Keskhaigla Magdaleena üksuses (Pärnu mnt 104) algab oktoobrikuus elanikkonnale suunatud loengute sari „Tervisekool Sinule".

Loengutega elanikkonnale soovib Ida-Tallinna Keskhaigla kaasa aidata sotsiaalse kindlustunde suurendamisele ühiskonnas. Selleks, et patsiendid oleksid tervemad, rõõmsamad ning teadlikumad pakume koolitustel kokkupuutevõimalusi arstide ja teiste spetsialistidega. Loengute kava
Kuidas toimida südameseiskumise puhul? Millised on esmased elustamise võtted, mida teha kui sinu lähedast tabab teadvusekaotus? Milliseid abivahendeid saan kasutada haige hooldamisel kodus? Kuidas arvestada süsivesikute koguseid diabeedi korral? Katarakt - enne ja pärast operatsiooni. Need ja mitmed teised teemad ning küsimused saavad vastused just nendel loengutel.

Mitmel koolitusel saab mõõta oma erinevaid tervisenäitajaid - vererõhku, veresuhkrut ning silmasiserõhku.

Koolitused toimuvad Magdaleena üksuse suures saalis, Pärnu mnt 104. Osavõtutasu saab eelnevalt tasuda registratuuris, lisainfo tel 606 7808

Tagasi