Ida-Tallinna Keskhaigla uus turundusjuht on Inge Suder

13. november 2013

Alates 11. novembrist asus Ida-Tallinna Keskhaigla turundusosakonna juhina tööle Inge Suder.

„Ida Tallinna Keskhaigla on inimesekeskne haigla, mis oma professionaalse tegevusega on Eesti tervishoiu uuenduste eestvedaja. Töötada koos inimestega, kes lähtuvad professionaalsusest, uuendustega kaasaminekust ja heast teeninduskvaliteedist on au ja rõõm,“ kommenteeris Ida-Tallinna Keskhaiglasse tööleasumist Inge Suder.
„Lähitulevikus tõuseb üha rohkem esile välispatsientidega seotu, ka oma turundustegevustes pöörame sellele enam tähelepanu,“ lisas Suder.

Inge Suder on varem töötanud Eesti Postis, kus tema ülesandeks oli logistika- ja postiettevõtte avalike suhete koordineerimine.

Ida-Tallinna Keskhaigla koosneb kuuest üksusest/haiglast: Ravi, Magdaleena, Tõnismäe, Järve, Magasini ja Loksa üksus. Ravivaldkonnad on jaotatud seitsme kliiniku vahel – Diagnostikakliinik, Sisekliinik, Silmakliinik, Naistekliinik, Kirurgiakliinik, Taastusravikliinik ja Hooldusravikliinik. Täna töötab haiglas ligi 2400 inimest.

Ida-Tallinna Keskhaigla tegutseb haiglana aastast 1785.

 

 

Tagasi