Ida-Tallinna Keskhaigla Aasta Arst 2013 on Piret Valdek, Aasta Õendustöötaja 2013 Hedi Pajuste ja Aasta Hooldustöötaja 2013 Eve Rand

20. detsember 2013


19. detsembril kuulutati välja Ida-Tallinna Keskhaigla 2013. aasta arsti, õendustöötaja, hooldustöötaja, kliinilise tugispetsialisti ja mittekliinilise spetsialisti, klienditeenindaja, puhastusteenindaja ja sekretäri tiitlisaajad.

Aasta Arst 2013 tiitli pälvis kirurgiakliiniku erakorralise meditsiini osakonna juhataja dr Piret Valdek, Aasta Õendustöötajaks 2013 sai naistekliiniku emadusnõuandla ämmaemand Hedi Pajuste, Aasta Hooldustöötaja 2013 tiitel omistati hooldusravikliiniku II õendusabi osakonna hooldajale Eve Rand.Dr Piret Valdek


Aasta parimate konkurss ja tunnustamine toimub Ida-Tallinna Keskhaiglas tänavu juba üheksandat korda. Novembris toimunud hääletamisel valis ligi 650 haigla töötajat välja tänavused parimad arvukate kandidaatide seast. Juba kuuendat korda annab Ida-Tallinna Keskhaigla välja preemia ka parimale puhastusteenindajale, klienditeenindajale ning sekretärile.
Aasta Klienditeenindaja 2013 tiitli pälvis Ülle Kuul, Aasta Puhastusteenindaja 2013 on Olga Marakasova ning Aasta Sekretär juhatuse assistent Ere-Piret Põllusmaa.

Ida-Tallinna Keskhaigla tunnustab ka kliinilisi tugispetsialiste ja mittekliinilisi spetsialiste.
Aasta Kliiniline Tugispetsialist 2013 on taastusraviosakonna füsioterapeut Reio Vilipuu ja Aasta Mittekliiniline spetsialist 2013 tiitli sai klienditeeninduse osakonna juhataja Lea Karik.Aasta arstidena leidsid äramärkimist veel günekoloog Kristel Krunks, taastusarst Eve Sooba, silmaoperatsiooniploki osakonna juhataja Veiko Reigo, radioloogiakeskuse juhataja Tõnis Loigom, hooldusravikliiniku arst Riho Paesüld ja sisekliiniku gastroenteroloogiakeskuse Maie Aua.  

Tagasi