Vene Teater kingib rinnakabineti külastajatele teatripiletid

8. veebruar 2013

Vene Teater kingib teisipäeval 19. veebruaril Ida-Tallinna Keskhaigla rinna tervise kabinetti külastavatele patsientidele pileti etendusele „Mets”. Etendust „Mets“ mängitakse 22. veebruaril kell 19.00 Vene Teatri suurel laval.

Käesolevast aastast alustasid Vene Teater ja Ida-Tallinna Keskhaigla rinna tervise kabinet koostööd, mille käigus kingib Vene Teater rinnavähiskriiningu programmis osalejatele teatrietenduste pileteid. Alates märtsikuust kuni 2013. aasta lõpuni saavad iga kuu esimesel teisipäeval Magdaleena polikliiniku rinna tervise kabinetti külastanud patsiendid pileti Vene Teatri etendusele.

Ida-Tallinna Keskhaigla rinna tervise kabineti arstid ja ämmaemandad tegelevad naistel kõige sagedamini esineva pahaloomulise kasvaja ennetustegevusega. Ligi 30% juhtudest avastatakse haigus hilises staadiumis, kui ravi ei ole enam nii tulemuslik. Vene Teater püüab piletiaktsiooniga toetada naiste hoolt oma tervise eest.

Ida-Tallinna Keskhaigla ja Vene Teatri koostöö jätkub kogu 2013. aasta vältel.

Rinna tervise kabinet asub Magdaleena polikliinikus (Pärnu mnt 104), D korpuses, kabinet MD0138.

Info ja registreerimine tel 1900.

Info ja kontakt:
Turundusosakond
620 7707

Ida-Tallinna Keskhaigla

Tagasi