Ida-Tallinna Keskhaigla on aastat alustanud positiivse tulemiga

29. mai 2013

Ida-Tallinna Keskhaigla teatab, et 2013. aasta nelja kuu majandustulemused vastasid prognoosile ja haigla on 2013. aastat alustanud positiivse tulemiga.

„Kuigi haigla 2012. aasta majandustulemused jäid kahjumisse suurusega 5,04 mln eurot, on käesoleva aasta esimese nelja kuu tulem plussis, suurusega +161 000 eurot,“ sõnas Ida-Tallinna Keskhaigla juhatuse liige, finantsjuht Kersti Reinsalu.

Juhatuse liikme sõnul on käesoleva aasta esimese nelja kuu jooksul oluliselt suudetud vähendada haigekassa lepingumahtu ületavaid töid, mis seni tõi kaasa hüvitamata kulusid. Haigla juhtkond on kriitiliselt hinnanud tugipersonali vajadused ja läbi viinud töötajate vähendamise dubleerivatel ametikohtadel. Ühtlasi on vähendanud ka töökoormusi, et optimeerida palgafondi kulusid. „Samas ei ole me vähendatud arstide vastuvõtte. Meie eesmärk on säilitada patsientidele teenuste kättesaadavus ning kvaliteet. Ida-Tallinna Keskhaigla nõukogu poolt kinnitatud eelarve järgi peaks 2013. aasta lõppema tasakaalus finantstulemuste või minimaalse kahjumiga,“ selgitas Reinsalu. 

Info ja kontakt:
Svea Talving
Avalike suhete juht
5012309
620 7990

Ida-Tallinna Keskhaigla
 

Tagasi