Eesti Kunstiakadeemia vabade kunstide üliõpilaste maalinäitus

19. november 2014

Teisipäeval, 18. novembril avati Ravi tänava üksuse C-korpuse I korrusel Eesti Kunstiakadeemia Avatud Akadeemia vabade kunstide 4. kursuse üliõpilaste maalinäitus.

Autorite sõnul sooviti teha maanäitust avaliku ruumi keskkonnas, kus inimestel on paratamatu olukord hetkeks peatuda ning ehk ka aega nii enda sisse kui ümber vaadata. Haiglakeskkond sobis selleks üliõpilaste arvates kõige paremini.

Kõik neli autorit tegelevad teatud seisundite ja mõtisklustega. Autorid uurivad oma töödes inimlikke seisundeid – ootus, ootamatus, teadmatus, lootus, varjud, ettekujutused ja sisemised hirmud. Ühel või teisel moel on kunstnike enamasti abstraktsetes töödes need tunded ja tunnete tõlgendused käsitletud, kuid samas on jäetud ka vaatajale ruumi ja võimalus ise pildil nähtut tõlgendada.

Kokku on eksponeeritud 11 maali. Maalide autoriteks on Siim Hanikat, Kadi Kesküla, Eva Tiimus ja Margot Õunapuu.

Näitus jääb avatuks 31.05.2015

Olete oodatud näitust külastama!

Tagasi