Neuroloogiakeskust kaunistavad Hiiumaa laste joonistused

31. detsember 2014

Neuroloogiakeskust kaunistavad Hiiumaa laste joonistused

Dr Toomas Toomsoo ning Kärdla Gümnaasiumi kunstiõpetaja Sulev Loopalu koostöös sai alguse tore kunstiprojekt, mille raames joonistasid Kärdla Gümnaasiumi 5.-7. klassi õpilased vabas tehnikas töid teemal Arst. Laekus üle 20 töö, mille seast valiti välja 10 silmapaistvamat, mis nüüd kaunistavad ITK neuroloogiakeskuse koridori.

Dr Toomsoo sõnul on ääretult tore, et laste silme läbi sai paberile nii palju erinevaid tõlgendusi arsti elukutsest. „Laste joonistused lisavad haigla koridori miljööle värsket ilmet ning patsiendid on need kenasti omaks võtnud. Hiiumaale omaselt on mitmetes töödes läbivaks detailiks helikopter, mida abi saamisega ühendatakse. Omalt poolt said noored kunstnikud kutsutud Tallinna, kus külastasime üheskoos KUMU ning näitasime lastele linna. Loodame sellist toredat koostööd noorte ja lastega kindlasti tulevikus jätkata,“ kinnitab neuroloogiakeskuse juhataja.

Laste joonistused jäävad neuroloogiakeskusesse üles kevadeni.

Kel aega, tasub hetkeks peatuda ja näitust nautida! 

Tagasi