Ida-Tallinna Keskhaigla osaleb Eakate festivalil

30. september 2014

1.-2. oktoobril Tallinnas Salme kultuurikeskuses toimuv 5. Eakate festival pakub sel korral eakatele võimaluse kohtuda mitmete põnevate persoonidega, sh kettaheitja Gerd Kanteri ja tähetark Igor Mangiga.

Festivalil saab kuulda Idamaade pikaealisuse saladusest, õpetatakse tundma vananemisega seotud tegureid ja neid vältima ning lisaks on avatud laat, kus saab osta erinevate Eesti ettevõtete tooteid.

ITK poolt esinevad Marina Melnikova, kes peab loengu osteoporoosist, Anžela Kaminskas räägib elust peale infarkti, Maire Vilimaa loeng käsitleb mitmesuguseid eakate silmade probleeme ning Terje Matsalu annab ülevaate vanemaealiste mälust ning jagab soovitusi mälu paremaks hoidmiseks.

Kogu festivali ajakava: www.eakatefestival.ee

 

Tagasi