Ida-Tallinna Keskhaigla Aasta Arst 2015 on ortopeed Vahur Metsna

11. detsember 2015

Ida-Tallinna Keskhaiglas leidis juba üheteistkümnendat korda aset Aasta Töötajaid esile tõstev pidulik tunnustamisüritus. Aasta Arst 2015 tiitli pälvis sel korral ortopeed Vahur Metsna.

ITK juhatuse esimees Ralf Allikvee sõnas tunnustusüritusel töötajaid tänades, et Ida-Tallinna Keskhaigla jaoks on 2015. aasta olnud sündmusterikas ning on hea tõdeda, et saame uude aastasse astuda optimistliku pilguga. Aasta Töötaja tunnustusüritus on üks viis, kuidas head kolleegi märgata ja tänada ning teha kokkuvõtteid aastast nii organisatsioonis kui igaühes endas.

Aasta Arst 2015 tiitli pälvis ortopeed Vahur Metsna, kes on ITK-ga seotud juba ülikooli lõpetamisest saadik, alguses internatuuris ja ortopeedia residentuuris vanematelt kolleegidelt kogemusi saades ning hiljem ortopeedina töötades. Igapäevatöö kõrvalt on ta jätkuvalt tegelenud enesetäiendamise ning erialase lisategevusega, läbinud doktoriõppe ning kaitses käesoleva aasta alguses edukalt doktorikraadi. Lisaks kuulub ta Eesti Arstide Liitu, Eesti Traumatoloogide-Ortopeedide Seltsi ja Eesti Artroplastika Seltsi. Samuti on mitmete teadusartiklite autoriks. Kolleegid ja patsiendid hindavad dr Metsnat nii arsti kui inimesena. Sõbralik, osavõtlik ja ravitulemuste ning edasiviivate otsuste nimel alati valmis kaasa rääkima ja lahendusi leidma – selline on Vahur Metsna oma igapäevatöös.

Aasta Arstidena leidsid äramärkimist veel günekoloog Tiiu Mäss, taastusarst Ruth Kivistik, radioloog Mariliis Soonsein, kardioloog/vanemarst Niina Bogomolova, oftalmoloog Janika Jürgens, nahahaiguste arst/vanemarst Pille Konno.

Aasta Õendustöötajaks 2015 kuulutati naistekliiniku emadusnõuandla ämmaemand Leili Pärnpuu. Aasta Hooldustöötaja 2015 tiitel omistati hooldusravikliiniku III õendusabi osakonna hooldajale Merike Veelmaa.

Juba kaheksandat korda andis Ida-Tallinna Keskhaigla välja preemia ka parimale puhastusteenindajale, klienditeenindajale ning sekretärile. Aasta Klienditeenindaja 2015 tiitli pälvis Marju Koks, Aasta Puhastusteenindaja 2015 on Elena Tarasova ning Aasta Sekretär patoloogiakeskuse sekretär Kaja Seppi.

Ida-Tallinna Keskhaigla tunnustab ka kliinilisi tugispetsialiste ja mittekliinilisi spetsialiste.
Aasta Kliiniline Tugispetsialist 2015 on ambulatoorse taastusravi keskuse füsioterapeut Piret Laus ja Aasta Mittekliiniline Spetsialist 2015 teadusosakonna juhataja Marika Tammaru.

 

Tagasi