Seitsmesed Uudised tegid meie haiglas südamliku klipi imetamise nõustamise teemal

6. august 2015

Sel nädalal tähistame solidaarselt ülejäänud maailmaga rinnaga toitmise nädalat.

Videos selgitab ämmaemand-imetamise nõustaja Reet Vinkel, miks imetamine ja just emapiim beebile parim on. Imetamise nõustamise kabineti nõustaja Marge Põldma lisab omalt poolt, et kabinetis püütakse anda värsketele emadele kindlus, et nad imetavad õigesti ning et laps sööb ja kasvab piisavalt.

Nädalaste kaksikute ema Rita sõnul on imetamise nõustajatest haiglas viibides olnud suur tugi - tekkivaid küsimusi on hulgim ning ilma toeta ei läheks pisikeste piigade imetamine nii ladusalt. Ka imetamise kabinetis hetkel viibiv noor ema kinnitab, et kindlus, 1,5kuune pojake piisavalt sööb ja kosub, on ääretult vajalik.

Vaata südamlikku klippi siit:

http://www.tv3play.ee/sisu/seitsmesed-uudised-2015/643069?autostart=true

Tagasi