Tartu Tervishoiu Kõrgkooli tudengid külastasid ITK-d

17. september 2015

16. septembril liikusid haiglas ringi Tartu Tervishoiu Kõrgkooli radioloogiatehniku, bioanalüütiku ning erakorralise meditsiini tehniku õppekava üliõpilased.

Päeva alguses tervitas tudengeid õendusjuht Ülle Rohi  ning seejärel jaguneti gruppidesse.

Radioloogiatehnikud tegid ringkäigu Radioloogiakeskuses ning Nukleaarmeditsiinikeskuses. Bioanalüütikutele tutvustati Kesklaborit ning Patoloogiakeskust. Erakorralise meditsiini tehnikud said tutvuda töökorraldusega haigla EMO-s.

Samuti oli radioloogiatehnikutest ja bioanalüütikutest tudengitel võimalik teha väljasõit Magdaleena üksusesse, kus tutvuti sealse maja ja tegemistega.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli õppejõud Marika Külm tänas omalt poolt meie haigla väga sõbralikku töötajaskonda abi eest ning sõnas, et tudengid jäid õppekäiguga ääretult rahule. Nii mõnegi tudengi tagasiside kohaselt ollakse võimalusel valmis juba järgmisel suvel abikäsi ulatama just ITK töötajaskonnale.

Kirurgiakliiniku õendusjuht Kerli Pantalon lisas omalt poolt, et erakorralise meditsiini tehnikud said tutvuda reaalse tööga EMO-s, käidi sterilisatsiooniosakonnas, AIROs, kirurgia- ja ortopeediaosakonnas. Tudengid olid särasilmsed ja aktiivsed, mis teeb vaid rõõmu.

Päeva eesmärk oli tutvustada tudengitele töö olemust, keskkonda ning näidata, milline on töö Ida-Tallinna Keskhaiglas.

Tagasi