Oleme tudengite seas jätkuvalt atraktiivsed

2. oktoober 2017

Alanud sügisel tutvustati taas meditsiinitudengite eelistusi tööandja valimisel - ITK kolme populaarsema seas!

Septembri keskel tutvustas tööandja brändingu agentuur Instar koos personalijuhtimise ühinguga PARE kõrg- ja kutsekoolide õpilaste tööootuste uuringu tulemusi ja tunnustas Eesti 2017. aasta atraktiivsemaid tööandjaid. Atraktiivne tööandja 2017 märgise teenis ka meie haigla. 

Uuringust selgus, et meditsiiniala tudengid eelistavad võimalusel tööandjana enim TÜ Kliinikumi, PERH-i või ITK-d. Kokku oli eelistuste nimekirjas ära mainitud 83 meditsiiniasutust, kellest populaarsemaid olid eelkõige suurhaiglad või erakliinikud. Ida-Tallinna Keskhaigla oli tudengite eelistuste seas rõõmustaval kolmandal kohal, Tartu Ülikooli Kliinikumi ja Põhja-Eesti Regionaalhaigla järel. 

Esikümnesse mahtusid meie järel veel AS Medicum, SA Tallinna Lastehaigla, AS Kliinik Elite, AS Fertilitas Erahaigla, AS Medex Erakliinik, Tervise Arengu Instituut ning AS Lääne-Tallinna Keskhaigla. 

Täieliku edetabeliga on võimalik tutvuda siin! 

Tagasi