Reaal-meditsiini õppesuund tähistas esimese kursuse lõppu

15. detsember 2017

Eile pandi pidulik punkt Tallinna Reaalkooli ja Ida-Tallinna Keskhaigla koostöös loodud reaal-meditsiini õppesuuna esimesele poolaastale.

Kõige esimesed reaal-meditsiini suunal õppivad noored sai täna kokku ITK haldusmajas, et anda tagasisidet möödunud kursusele. Rääkisime pärast arvestust kahe Tallinna Reaalkooli 10. klassi õpilase Juliana ja Katariinaga. „Hindasime oma esimest poolaastat. Meilt küsiti õpitu kohta palju raskeid sisulisi küsimusi, aga saime hakkama, sest valmistasime ennast korralikult ette," ütles Juliana.

 

 

 

Tüdrukud on oma valikuga väga rahul ­‑­ meditsiin on huvitav ja mitmekesine, valdkonna teadmised tulevad alati elus kasuks ning reaal-meditsiini õppesuund annab edasisteks õpinguteks palju valikuvõimalusi.

Pärast tänast arvestust suunduvad õpilased jõulupuhkusele. „Esimene kursus oli tutvumine. Edasi lähme tõsisemate asjade juurde nagu laborid ja praktikumid," sõnas Katariina. 

ITK teadusosakonna juhataja Marika Tammaru ütles, et tagasiside õpilastelt oli üldiselt positiivne. „Arutasime seniseid plusse ja miinuseid ning kuidas edasi minna," lisas Tammaru.

ITK ja Tallinna Reaalkooli koostöö eesmärgiks on parandada gümnaasiumihariduse kvaliteeti ja populariseerida akadeemilist haridust. Reaal-meditsiini õppesuund annab õpilastele võimaluse tutvuda Eesti tervishoiukorraldusega ning saada ülevaade haigla igapäevatööst.

 

 

Tagasi