ITK naistekliinik läbib uuenduskuuri

8. mai 2017

Alates 15. maist kuni septembri keskpaigani toimuvad Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliinikus uuendustööd, mille tulemusena saavad patsiendid ja nende pered senisest veelgi paremad olmetingimused.

Meil on hea meel teatada, et ITK naistekliinik on uuenemas ja laienemas, mis tähendab, et sünnitajatele ja nende peredele tagatakse senisest veelgi paremad olmetingimused. Lisaks ehitatakse juurde perepalateid ravi vajavate vastsündinute vanematele.

Töö naistekliinikus ei katke ning ka sünnitus- ja peretubade arv remondi ajal ei vähene. Kõik sünnitajad võetakse meie toreda ja professionaalse personali poolt tavapäraselt hästi vastu. Vastsündinutele antav abi jätkub samuti samas mahus ning peredel on võimalus viibida ravi vajavate vastsündinute juures ööpäevaringselt.

Vähendamaks võimalikke ebamugavusi pakume sel perioodil peredele tasuta perepalateid! Kuna uuenemise ja laienemise käigus võib ette tulla takistusi sünnitusvannide kasutamisel, on alternatiivina lubatud sünnitajatel kaasa võtta ja sobivate tingimuste olemasolul kasutada nii-nimetatud teisaldatavaid vanne koos pumbasüsteemiga (nt http://www.madeinwater.co.uk/la-bassine-birth-pool-kit/).

Vabandame võimalike ebamugavuste pärast, kuid lubame, et pakume teile jätkuvalt parimat tuge ja abi ning uueneme just selleks, et teile juba sügisest veelgi paremaid tingimusi pakkuda!

Jooksvat infot sünnitusmaja uuenemise kohta avaldame operatiivselt ka naistekliiniku Facebook’i lehel ning sünnitusmaja kodulehel aadressil www.sunnitusmaja.ee.

Lisainfo ja kontakt:

620 7154 – Grethel Tarmas, sünnitusosakonna ämmaemandusjuht

620 7149 – Vivian Arusaar, naistekliiniku ämmaemandusjuht

620 7150 – Sirje Pajus, naistekliiniku sekretär

 

Tagasi