Õendus- ja hooldusabikliinikus oli väga tegus kuu

7. mai 2017

Aprillikuu jooksul toimus meie õendus- ja hooldusabikliinikus mitmeid üritusi, millest võtsid osa nii patsiendid kui ka töötajad.

Suurel neljapäeval, 13. aprillil toimus Järve üksuse II ja III korrusel muusikaline jumalateenistus, mille viis läbi vaimulik Thomas Eriste, muusikaga teenis ERSO vioolamängija Juhan Palm-Peipman. Osalejaid oli mõlemal korrusel paarikümne ringis. Patsientidel oli hea meel kuulda jumalasõna, osaleda armulaual ja kuulata kaunist muusikat.

II ülestõusmispühal,  17. aprillil oli meie patsiente rõõmustamas pereansambel „Eluallikas“, kelle kontserdid toimusid taas kahel korrusel. Ansambli noorim liige oli vaid 5-aastane. Patsientidele meeldisid väga nende rõõmsad laulud ja soe suhtumine patsientidesse.

24. aprillil toimus III korrusel  kontsert, kus esinesid Genri Tron ansamblist „The Soul Singers“ ja Artur Aleksandrov. Kontserdikava oli hoolikalt läbimõeldud – oli eestikeelseid hitte, vene romansse ja üldtuntud lugusid, näiteks „Yesterday“ ja „Santa Lucia“. Kontsert liigutas kõiki kuulajaid, nii patsiente kui töötajaid.

Aprillikuu lõpetasime traditsiooniliselt talgupäevaga. Järve üksuse töötajate ja G4S-i tublide noorte abil sai hoov riisutud, lilled istutatud ja õunapuud lõigatud. Nüüd jääme ootama soojemaid ilmasid, et meie patsiendid saaksid korrastatud õuealal päikest ja soojust nautida.  

Tagasi