Õendus- ja hooldusabikliinikus minnakse lustakalt suvele vastu

19. juuni 2017

Juunikuu algas Ida-Tallinna Keskhaigla õendus- ja hooldusabikliinikus lõbusas ja suvises meeleolus.

Juunikuu algas Ida-Tallinna Keskhaigla õendus- ja hooldusabikliinikus lõbusas ja suvises meeleolus.

Nimelt toimus 5. juunil kliiniku päris oma väike tantsu- ja laulupidu. Harkujärve põhikooli õpilased esitasid lustakaid laule, luuletusi ja tantsunumbreid. Esitatav oli põimitud kokku nauditavaks tervikuks. Lugude hulgas leidus ka palju tuttavaid meloodiaid, mida kuulajad rõõmsal meelel ka kaasa laulsid. 

Täname II õendusabi osakonna õendusjuhti Riina-Renate Inti, kelle eestvedamisel Harjujärve põhikooli lapsed juba mitmendat korda meie patsiente rõõmustavad. Esinejate hulgas olid ka 6. klassi tüdrukud, kellest osad andsid oma esimese kontserti meie majas juba koolitee esimesel aastal. Programmi panid kokku ja juhendasid tublid õpetajad Ingrid Kajak, Heily Epro-Volmer ja Kaire Karik. 

Ka maikuus toimus kliinikus mitmeid toredaid kohtumisi. 12. mail tähistasime kliinikus emadepäeva, mill meie patsientidele esines ilusate ja südamlike lauludega taaskord pereansambel "Eluallikas". 25. mail andis meeleoluka kontserti Artur Aleksandrov, keda olid seekord saatmas õpilased Tallinna 32. Keskkoolist.

Täname kõiki, kes meie õendus- ja hooldusabikliinikusse rõõmu ja lusti on toonud ning soovime ilusat ja päikeselist suveaega!

Tagasi