Esmakordselt Eestis Eesti ja USA koostöö militaarse taastusravi valdkonnas

25. juuni 2019

19.-20. juunil 2019 toimus Ida-Tallinna Keskhaiglas esmakordselt Eesti ja USA spetsialistide koostöös rahvusvaheline militaarse taastusravi konverents.

 Programmis, mis toimib rahvusvaheliste sõjalise taastusravi spetsialistide kui platvorm, et jagada teavet, tugevdada koostööd ja arendada omavahelisi töösuhteid, osalesid ka Rumeenia, Leedu, Gruusia, Ukraina ja Ühendkuningriigi esindajad.
 
Toimunud loengute ja ettekannete teemaks sai "Tänane mõju ja homsed võimalused". Arutelud hõlmasid erinevaid teemasid, sealhulgas suunatud lihaste reinnervatsioon, et proteeside puhul parandada kontrolli ülemiste jäsemete üle.
 
Konverentsi lõpus külalistele pakuti võimalus külastada ja tutvuda Eesti taastusravi võimalustega ITK taastusravikliinikus, mis tekitas huvi paljudele külalistele. Konverentsi osalejatele tutvustati nii statsionaarset kui ka ambulatoorset taastusravikliinikut ning selle ravi võimalusi.

Tagasi