ITK-le kõrge tunnustus

12. juuni 2019

Ida-Tallinna Keskhaigla pälvis Euroopa Insuldikongressil kõrgeima, teemant-taseme ESO Angels Award kvaliteediauhinna.

„Iga aasta märtsikuus täidame Euroopa Insuldiorganisatsiooni (ESO) eestvedamisel ankeedid, mis kajastavad keskuses viibivate insuldiga patsientide tegevusi,” selgitas ITK neuroloogiaosakonna juhataja dr Toomas Toomsoo. Ankeedis kirjeldatakse rekanaliseeriva ravi kiirust, patsientide ravi, logopeedilist ravi, taastusravi, riskifaktorite uurimist jms. 

Indikaatorite alusel jagatakse keskused erinevatesse – teemant, plaatina ja kuld – kategooriatesse. „Ja tõepoolest, ITK tõi Eestisse kõrgeima tunnustuse. Oleme selle üle uhked ja püüame hoida sellist taset kogu aasta, mitte ainult ühe kuu jooksul, ja suudame seda teha,” rääkis dr Toomsoo.

“Koostöö angiografistide ja vaskulaarkirurgiaga on selle auhinna pälvimisel väga oluline,” lisas dr Toomsoo.

ESO Angels Awardiga tunnustatakse meeskondi ja indiviide, kes on pühendunud insuldiravi kvaliteedi parendamisele ning aitavad luua järelevalvesüsteemi.

 

Tagasi