Püsigem kodus!

23. märts 2020

Eriolukord nõuab igaühelt meist vastutustundlikku käitumist. Püsime kodus, sest see aitab ära hoida viiruse levikut, nii saame anda oma panuse viirusepuhangu kiiremale lõpule.

Alates 25. märtsist tuleb avalikus kohas (näiteks välised mängu- ja spordiväljakud, rannad, promenaadid, tervise- ja matkarajad) ja siseruumis (välja arvatud kodus) hoida teiste inimestega vähemalt 2 meetrit vahet. Avalikus kohas tohib koos viibida kuni kaks inimest. Piirang ei kehti koos viibivatele ja liikuvatele peredele ning avalike ülesannete täitmisel.

Alates 27. märtsist on kaubanduskeskused suletud. Avatuks jäävad toidupoed, apteegid, telekommunikatsiooni ettevõtete müügikohad, pangakontorid, pakiautomaadid ning kauplused, kus müüakse või laenutatakse abivahendeid ja meditsiiniseadmeid abivahendi kaardi või meditsiiniseadme kaardi alusel.

Oleme haiglas katkestanud plaanilise ravi, et tagada esmajärjekorras abi kriitilist ravi vajavatele patsientidele. Võtame ühendust inimestega, kellel on varasemalt planeeritud plaanilised vastuvõtud ja ravi.

Patsiendiga võtab ühendust raviarst või haigla esindaja. Patsiendi tervislikku olukorda arvesse võttes, otsustab arst, kas on võimalik vastuvõtu edasilükkamine, kaugkonsultatsioon või ravile kutsumine.

Kutsume ülesse kõiki järgima riiklikult kehtestatud juhiseid ja püsima kodus.

Tagasi